Sudar u Jurija Gagarina zaustavio tramvaje

Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar u Jurija Gagarina zaustavio tramvaje

Sudar dva putnička vozila, koji se dogodio nešto pre sedam sati u ulici Jurija Gagarina, i u kojem nije bilo povređenih, nakratko je paralisao saobraćaj, kažu u GSP-u.

- Dva automobila sudarila su se na šinama, na raskrsnici ulica Jurarija Gagarina i Gandijeve, zbog čega neko vreme tramvaju nisu mogli da prođu. Saobraćaj je pušten u 19.20 sati - kažu iz GSP-a.

U međuvremenu se velika kolona tramvaja koji saobraćaju ovom trasom našla "zaglavljena" u blokovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a brojni prolaznici okupili su se oko mesta nezgode. Jedan po jedan nastavili su svoj put nakon što je policija sklonila automobile sa šina.

Iz Hitne pomoći su nam rekli da za ovu saobraćajnu nesreću nisu primili poziv.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.