Sudar tri autobusa, 30 povređenih u Urgentnom centru

Izvor: Politika, 13.Jul.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri autobusa, 30 povređenih u Urgentnom centru

BEOGRAD - U Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu došlo je do sudara tri autobusa, a u Urgentni centar je dovezeno 30 osoba.

„U Urgentni centar dovezeno je 30 osoba. Sve su zadobile lakše povrede, a kod tri osobe je u toku dijagnostika”, rekao je Tanjugu portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

On je istakao da su povređeni uglavnom zadobili neurohirurške i ortopedske povrede.

U sudaru tri autobusa u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu povređeno je 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << osoba, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Dežurni dispičer GSP-a Sloba Mirković rekao je Tanjugu da su u sudaru učestvovala dva vozila privatnog prevoznika „Beobus” sa linije 23 i međugradski autobus prevoznika „Lasta” koji je saobraćao na liniji Obrenovac - Beograd.

Do sudara je došlo oko 8.15 časova, a iz MUP-a navode da nema obustave saobraćaja.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da na zbrinjavanju povređenih radilo četiri lekarske ekipe.

Ona je Tanjugu rekla da je prema podacima jedne od ekipa zbrinuto šest osoba koje su prevežene u Urgentni centar, a da se očekuju podaci i ostalih ekipa.

Tanjug

objavljeno: 13.07.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar GSP autobusa - 30 povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2012

Jutros oko 8.15 časova u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri autobusa, od kojih jedan pripada SP "Lasta". Prema dosadašnjim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač "Lastinog" autobusa na kratko izgubio svest. Oko 30 osoba je...

Nastavak na Vesti-online.com...

U sudaru 30 povređenih, vozač se onesvestio

Izvor: Mondo, 13.Jul.2012

U sudaru tri autobusa jutros oko 8 časova u Bulevaru vojvode Mišića je povređeno 30 osoba. Do sudara je došlo usled gubitka svesti vozača Lastinog autobusa koji je naleteo na druga dva.

Nastavak na Mondo...

Posle sudara tri autobusa kod Sajma 25 prevezeno u Urgentni

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jul.2012

BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - U sudaru tri autobusa koji se u petak posle 8.00 dogodio na uglu Bulevara vojvode Mišića i Ruske ulice u Beogradu povredjeno je najmanje 25 osoba, saopšteno je iz gradske Direkcije za javni prevoz... BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - U sudaru tri autobusa koji se u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.