Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Nov.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentska izložba “10 od mermera” u Beogradu

Fakultet primenjenih umetnosti (FPU) u saradnji sa kompanijom Nelt organizuje izložbu skulptura studenata vajarstva “10 od mermera”, koja će biti svečano otvorena u sredu, 21. novembra od 17.30, na platou ispred Filozofskog fakulteta. Po prvi put, posle 30 godina, studenti FPU dobili su priliku da rade na najkvalitetnijem kararskom mermeru, na formatima i do dva [...]The post Studentska izložba “10 od mermera” u Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEGAUMETNOST: Izložba mermernih skulptura na Platou!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Nov.2012

Studenti FPU radili su na kararskom mermeru, na formatima i do dva metra visine. Izložba traje do 2. decembra

Nastavak na Telegraf.rs...

Skulpture "10 od mermera" na platou ispred Filozofskog fakulteta

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 15:13

Izložba skulptura studenata vajarstva Fakulteta primenjenih umetnosti pod nazivom "10 od mermera" biće otvorena danas u 17.30 sati na platou ispred Filozofskog fakulteta. Studenti sa mentorom..Prvi put, nakon 30 godina, studenti FPU- a dobili su priliku da rade na najkvalitetnijem kararskom mermeru,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.