Stari zanati u Knez Mihajlovoj ulici

Izvor: Studio B, 17.Apr.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari zanati u Knez Mihajlovoj ulici

Manifestacija "Dani beograda" bila je povod da Knez Mihajlova ulica danas dobije nešto drugačiji izgled.

Stari zanati i stara tradicija, izazvali su oduševljenje Beograđana. U ponudi su bili proizvodi od vune, kože, domaća vina, bombone, drveni i stakleni predmeti ručne izrade.

Milena Vještica ponudila je Beograđanima staklene flašice, koje su oslikane verskim motivima.

- Ovo je divna prilika da pokažemo šta sve znamo i možemo. Treba dati šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << onima koji svojim rukama, bez pomoći mašina i raznih alatki, stvaraju. Čini se da ovo moderno doba nije zahvatili sve oblasti našeg društva, što nama daje mogućnost da se istaknemo - kazala je ona.

Marija Janković je student i kaže da voli sve što je ručni rad. Kupila je "etno-modernu bluzu od lana sa belim vezom" i dodaje da će je rado nositi.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STARI ZANATI U KNEZ MIHAJLOVOJ ULICI

Izvor: Kurir, 17.Apr.2011

BEOGRAD- Manifestacija "Dani beograda” bila je povod da Knez Mihajlova ulica dobije nešto drugačiji izgled. Stari zanati i stara tradicija, izazvali su oduševljenje Beograđana. U ponudi su bili proizvodi od vune, kože, domaća vina, bombone, drveni i stakleni predmeti ručne izrade...Milena...

Nastavak na Kurir...

Manifestacija "stari zanati" u Knez Mihajlovoj ulici

Izvor: Glas javnosti, 18.Apr.2011, 07:02

BEOGRAD- Manifestacija “Dani beograda” bila je povod da Knez Mihajlova ulica dobije nešto drugačiji izgled. Stari zanati i stara tradicija, izazvali su oduševljenje Beograđana. U ponudi su bili proizvodi od vune, kože, domaća vina, bombone, drveni i stakleni predmeti ručne izrade...Milena...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.