Srpski galopsku derbi u nedelju na hipodromu

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski galopsku derbi u nedelju na hipodromu

U nedelju 16. jula biće održan prestižni Srpski galopski derbi, 95. po redu.

Nakon što je budućnost 95. trkačke sezone na Beogradskom hipodromu dugo bila neizvesna, grupa zaljubljenika u konjičke trke i Beogradski hipodrom osnovali su Udruženje ljubitelja Beogradskog hipodroma i rezultat njihovih aktivnosti je potpisan ugovor sa Javnim preduzećem "Hipodrom Beograd" o organizaciji dva trkačka dana u ovoj sezoni.

Prvo je održana kasačka trka 11. juna, a u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će biti održana 95. galopska trka, za sad poslednja najavljena za ovu sezonu. Na ovoj trci će učestvovati preko 80 najboljih konja iz cele zemlje sa gostima iz Italije, Austrije, Bugarske.

Planiran je i propratni sadržaj, kao što su nagradne igre za posetioce i izbor najlepše dame hipodroma.

Ulaz će u nedelju biti besplatan, kao i za sve eventualne buduće događaje u ovoj sezoni.

Udruženje ljubitelja Beogradskog hipodroma poziva Beograđane da svojim prisustvom takmičenjima podrže borbu za opstanak najstarijeg sportskog objekta i konjičkog sporta u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.