Spas od vrućina na bazenima i rekama

Izvor: Studio B, 19.Jul.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spas od vrućina na bazenima i rekama

U Beogradu je na snazi crveni meteoalarm. Temperatura je u većem delu dana bila i četrdeset stepeni, a spas od vrućina, Beograđani su osim na rekama nalazili i na bazenu. O bezbednosti gradjana, brinula je i hitna pomoć na vodi.

Spas od vrućina, pod tuševima, u vodi i hladu. Za 400 dinara, na bazenu Olimp kupuje se jutarnja ulaznica, uz koju se dobija ležaljka i jutarnja kafa. Lezaljki danima nema dovoljno, a ima ih čak 300. Na većini bazena ulaz za mlađe od sedam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << slobodan. Da ne bude nevolje, stara se hitna pomoć na vodi, stacionirana u marini 4. jul. Desetak lekara svakodnevno je tu, od 10 do sedam naveče.

Na zemunskom Lidu, velika posećenost. Dolaze zbog tišine, mira i prijatnije temperature.

Na sto pedeset kilometara plovnog puta i 220 kilometara obale, o kupačima se stara rečna policija kaže Milan Peković, Komandir Rečne policije. 

I u danima pred nama biće visoka temperatura. Osim onih za koje znate da vam prijaju, poslušajte I savet Nade Macure - Čuvajte svoje godine.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.