Siniša Mali u ponedeljak u poseti Italiji

Izvor: Blic, 21.Feb.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali u ponedeljak u poseti Italiji

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali boraviće u ponedeljak, 23. februara, u jednodnevnoj poseti Italiji, gde će se sastati sa gradonačelnikom Torina Pierom Fasinom.

Tom prilikom gradonačelnik će posetiti i kompaniju IREN, i sa predstavnicima tog preduzeća razmeniti iskustva po pitanju daljinskog grejanja, javne rasvete i skladištenja i prerade otpada.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, tokom posete biće potpisano Pismo o namerama između Beograda i italijanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kompanije IREN, kojim će se, kako se navodi, uspostaviti saradnja dve strane u realizaciji projekata na modernizaciji i razvoju energetskog sektora srpske prestonice.

Pored Malog, u degelaciji Beograda biće gradski menadžer Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika za komunalne delatnosti Borko Milosavljević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delegacija Beograda u Torinu

Izvor: Studio B, 21.Feb.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prilikom susreta sa gradonačelnikom Torina Pierom Fasinom prihvatio je poziv da Beograd učestvuje na Trećem svetskom forumu lokalnih samouprava za ekonomski razvoj.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.