Sednica Skupštine grada u četvrtak

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine grada u četvrtak

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se Predlog odluke o završnom računu budžeta grada Beograda za 2011. godinu, kao i Predlog odluke o rebalansu budžeta grada Beograda za 2012.

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za četvrtak, 12. jul, u 10 časova, treću sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se Predlog odluke o završnom računu budžeta grada Beograda za 2011. godinu, kao i Predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odluke o rebalansu budžeta grada Beograda za 2012. godinu.

Razmatraće se i Predlog odluke o obimu sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština i utvrđivanju prihoda koji pripadaju gradu u 2012. godini, kao i Predlog za dopunu Odluke o Gradskoj upravi grada Beograda.

Pred odbornicima će se naći i Predlog za izmenu odluke o merilima za utvrđivanje naknade za uređivanje građevinskog zemljišta, kao i o utvrđivanju zakupnina za poslovni prostor na kome je nosilac prava korišćenja grad Beograd.

Odlučivaće se i o Predlogu odluke o plaćanju posebne naknade za upotrebu dela Auto-puta E75.

Gradsko veće grada Beograda prihvatilo je inicijativu velikog broja građana koji žive na području gradskih opština Grocka, Mladenovac i Sopot, a koji svakodnevno koriste deonicu Auto-puta E75 od mesta prebivališta do Beograda, prvenstveno radi dolaska i odlaska na posao, da ne plaćaju posebnu naknadu – putarinu.

Radi stvaranja jednakih uslova za život i rad svih građana koji žive na teritoriji Beograda, kao i zaštite standarda ovih sugrađana, grad je prihvatio obavezu da umesto njih plaća putarinu u skladu sa Protokolom o saradnji sa JP „Putevi Srbije” i da sredstva uplaćuje u budžet Republike Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen rebalans budžeta za 2012. godinu

Izvor: Studio B, 10.Jul.2012

Usvajanjem rebalansa budžeta za 2012. godinu i odluke o plaćanju posebne naknade za upotrebu dela autoputa E75, kojom su građani Grocke, Sopota i Mladenovca oslobođeni plaćanja putarine od prebivališta do naplatne stanice Beograd, završena je sednica...Beogradski parlament je doneo i niz kadrovskih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.