Izvor: S media, 24.Feb.2011, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj otežan na periferiji Beograda

U Beogradu i okolini sneg pada već treći dan. Otežano je kretanje vozila u centru grada, na potezu od Pravnog fakulteta ka Trgu republike, ali i u Terazijskom tunelu, za S media portal kaže disprečer Pink taxija. Ekipe JKP "Beograd put" su na terenu, manjih problema je bilo na saobraćajnicama na rubnim delovima grada,kažu iz službe za informisanje tog preduzeća.

Sneg pada već treći dan. U centru Beograda saobraćaj se, uglavnom, odvija nesmetano, bez većih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zastoja, i svi putevi su prohodni, kaže za S media portal dispečer iz Pink taksija.

- Problema u smislu zastoja i gužve ima na potezu od Pravnog fakulteta ka Trgu republike i kroz Terazijski tunel - naglašava dipečer.

Sneg sa beogradskih ulica čisti oko 1.000 građana

Milina Živanović iz Službe za informisanje JKP "Beograd puta" kaže da je na teren izašlo oko 150 ekipa, od toga 120 u gradu, a oko 30 na saobraćajnicama drugog prioriteta.

-Naše ekipe rade cele noći, lai sneg ne prestaje da pada. Imamo nešto malo problema na saobraćajnicama u rubnim delovima grada. Pre pola sata poslali smo još dve ekipe na Obrenovački drum, jer je bilo pritužbi. Nastavljamo sa redovnim aktivnostima i tokom dana-kaže Živanović.

Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća i "Laste" bez većih problema prevoze putnike, isitču u ovim preduzećima.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Saobraćaj bez zastoja, opasnost od poledice

Izvor: Blic, 24.Feb.2011

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu se danas odvija bez zastoja i većih teškoća uprkos snežnim padavinama, ali postoji opasnost od poledice zbog pada temperature tokom noći...Glavni dežurni inženjer Beograd-puta Dejan Jovanović upozorio je da se tokom noći "očekuje pad temperature, zamrzavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.