Najava događaja za petak, 15. januar 2021. godine

Izvor: Capital.ba, 15.Jan.2021, 08:03

 Najava događaja za petak, 15. januar 2021. godine

BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare predstavnika Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske o epidemiološkoj situaciji. /prostorije Instituta/ FOTO: CAPITAL BANJALUKA – U 9.00 časova sastanak gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića sa predstavnicima preduzeća koja su angažovana na čišćenju snijega, nadležnog odjeljenja u Gradskoj upravi, kao i sa predstavnicima Službe hitne medicinske pomoći, Civilne zaštite i preduzeća koja obavljaju javni prevoz. Izjave >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << za novinare u 10.00, a snimanje kadrova u 9.50 časova. /Gradska uprava/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare na kojoj će šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Dragoslav Topić, predsjednik gradskog parlamenta Mladen Ilić i predstavnici koalicionih partija govoriti o aktuelnoj političkoj situaciji. /prostorije Gradske uprave/ BiH SARAJEVO – U 12.00 časova primopredaja donacije Vlade NJemačke za bolnice u BiH za liječenje virusa korona, ukupne vrijednosti 530.000 evra. Ceremoniji će prisustvovati njemački ambasador u BiH Margret Uber, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara Ankica Gudeljević, predstavnici kriznih štabova Republike Srpske i Federacije BiH Vlado Miovčić i Goran Čerkez, kao i predstavnik Kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije u BiH Boris Rebc. /prostorije firme “DŽeneral lodžistik”/ SARAJEVO – U 9.00 časova nastavak suđenja direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije /OBA/ Osmanu Mehmedagiću i rukovodiocu ove agencije Muhamedu Pekiću, optuženima da su zloupotrijebili službeni položaj i ovlaštenja, kao i resurse i kapacitete OBA. /Sud BiH/ SVIJET BERLIN – NJemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas sastaće se sa ministrom spoljnih poslova Sjeverne Makedonije Bujarom Osmanijem. Чланак  Najava događaja za petak, 15. januar 2021. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahrane i kremacije u Beogradu, 15. januar 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jan.2021

Sahrane i kremacije na beogradskim grobljima za petak, 15. januar 2021. godine od 10.00 do 16.00. U nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ je deset grobalja. Sahrane se, po običaju, ne obavljaju nedeljom i kad su najveći verski praznici, ali to ne važi ponekad, u slučajevima velike smrtnosti. * (Termin)...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.