SVEČANO Zasijala i Narodna skupština! (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEČANO Zasijala i Narodna skupština! (FOTO)

Ove godine po prvi put u istoriji novogodišnja rasveta zasijala je i na Skupštini Srbije, a radnici uveliko rade i na kućenju Ulice kneza Miloša koja će zasijati već sutra.

Na radost Beograđana, novogodišnje svetiljke uključene su ove godine mnogo ranije nego prethodnih, već krajem novembra, a pravo iznenađenje je ukrašavanje onih delova grada koji do sada nisu imali dekorativnu rasvetu.

- Beograđani najviše vole da vide nešto novo. I evo, čim smo uključili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dekorativno osvetljenje na Domu narodne skupštine, broj građana koji se odmah okupio i počeo to da slika je neverovatan. Već večeras će biti uključen Bulevar kralja Aleksandra, a spreman je za uključivanje i Brankov most. Intenzivno spremamo i Most na Adi - kazao je za "Blic" Darko Glavaš iz Beokom servisa i dodao da je po prvi put osvetljen i deo Starog dvora.

Naši reporteri fotografisali su spektakularnu rasvetu Narodne skupštine. Da li zbog toga što službe testiraju novo osvetljenje ili zato što radvi još nisu gotovi, manji deo sijalica je bio isključen, ali to nije umanjilo divljenje prolaznika.

Na Trgu republike otvorena je manifestacija "Beogradska zima" a zasijala je i jelka od 16 metara

Ako ste tokom večeri primetili zastoj u kneza Miloša, moguće je da je saobraćaj nakratko bio prekinut, jer radnici užurbano postavljaju rasvetu i na ovoj saobraćajnici.

- Večeras se radi prvi put takvo osvetljenje u Ulici kneza Miloša, gde će biti povremeno i zaustavljen saobraćaj kako bi naše ekipe mogle da postave osvetljenje. Već sutra i taj deo osvetljenja će biti uključen - kazao je Glavaš.

Okićen će btiti i prilaz Trgu Nikole Pašića, gde će biti gradsko klizalište, a dekorisaće se dodatno i Beogradski sajam.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.