SUVE ČESME Slanci i Veliko Selo u petak ceo dan bez vode

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUVE ČESME Slanci i Veliko Selo u petak ceo dan bez vode

Česme potrošača u naseljima Slanci i Veliko Selo ostaće suve u petak, 8. maja, od 8 do 18 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Paliluli, a vode neće biti ni na groblju Lešće, najavljeno je iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne sa pitkom vodom, navode u "Vodovodu", a sve dodatne informacije mogu se dobiti u kontakt-centru ovog preduzeća telefonom na 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kvarovima na mreži mogu se potražiti i na sajtu.

Zuce, Stepašinovac i Ripanj u četvrtak povremeno bez vode

Zbog radova EDB i prekida u snabdevanju strujom objekta beogradskog vodovoda u četvrtak, 7. maja, od 9 do 18 sati će umanjeni pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju imati potrošači duž Kragujevačkog puta i u naseljima Zuce, Stepašinovac i Ripanj. Za najnužnije potrebe takođe su obezbeđene su auto-cisterne sa pitkom vodom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.