SAOBRAĆAJ POJAČAN NA BRANKOVOM I PANČEVAČKOM MOSTU

Izvor: Kurir, 28.Sep.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJ POJAČAN NA BRANKOVOM I PANČEVAČKOM MOSTU

BEOGRAD - Saobraćaj je u Beogradu trenutno pojačan na Brankovom i Pančevačkom mostu u pravcu centra grada i od Banovog Brda i Čukaričke padine prema Mostarskoj petlji.

Na ulicama je 1.329 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.082 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Sa Beogradske autobuske stanice je planirano 710 redovnih polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

"Lasta" je planirala da 601 vozilo ostvari 6.128 polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.