Rekonstrukcija auto-puta E-75 na prolasku kroz Beograd

Izvor: Studio B, 26.Apr.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija auto-puta E-75 na prolasku kroz Beograd

Danas od 16 sati planirano je zatvaranje deonice auto-puta E-75, od hipermarketa „Rodić" do preduzeća „Grmeč" u dužini od 1.600 metara u smeru od Beograda ka Šidu.

Danas od 16 sati planirano je zatvaranje deonice auto-puta E-75, od hipermarketa „Rodić" do preduzeća „Grmeč" u dužini od 1.600 metara u smeru od Beograda ka Šidu. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom od Šida prema Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << isključenje i uključenje za „Rodić", izlaz i ulaz na benzinsku stanicu „Zmaj 1" u smeru ka Šidu, isključenje prema Novom Sadu na petlji T6 iz pravca Beograda, kao i isključenje prema Kvantašu na petlji T6 iz pravca Beograda.

Vozila iz smera Beograda ka Novom Sadu usmeravaju se na petlju kod Sportskog centra „11. april", ulicama Partizanske avijacije, Marka Čelebonovića, preko Bežanijske kose na saobraćajnicu T6 i dalje ka Novom Sadu.

Zbog radova je za saobraćaj zatvorena i deonica auto-puta E-75, iza petlje „Lasta", u dužini od 1.600 metara u smeru od Beograda ka Nišu, saopštilo Javno preduzeće „Putevi Srbije"

Kako se navodi, za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom od Niša prema Beogradu, i to: jedna traka za vozila u smeru Beograd-Niš i dve trake za vozila u smeru Niš-Beograd. Takođe, ulaz odnosno izlaz sa benzinske stanice „Jugopetrol" u smeru ka Nišu biće zatvoren za saobraćaj.

Radovi će biti adekvatno obezbeđeni i uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

Iz tog preduzeća apeluju na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

Privremeno ukidanje stajališta JGS-a zbog radova na auto-putu

U okviru rekonstrukcije i sanacije auto-puta (u smeru ka Šidu, na delu od hipermarketa „Rodić" do firme „Grmeč"), od danas do završetka radova na etapi 6 doći će do izmene režima rada linija JGS-a i privremenog ukidanja stajališta „Grmeč" i „Zmaj" za linije 611 i 711.

U okviru izmena režima rada, vozila sa linije 711 će se od okretnice „Novo bežanijsko groblje", u smeru ka Ugrinovcima, kretati trasom: Marka Čelebonovića - Partizanske avijacije - petlja „Nacional" - auto-put Beograd-Šid i dalje svojom redovnom trasom.

Izvođač radova, preduzeće „PORR", u obavezi je da po završetku posla stajališta vrati na prvobitnu lokaciju.

Radovi kod "Bubanj Potoka"

Zbog radova na autoputu, od naplatne rampe "Bubanj Potok" do Beograda, do 30. aprila, od 8 do 18 sati zatvorena je krajnja desna traka, kažu u Putevima Srbije. U tom preduzeću pozivaju vozače da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i smanje brzinu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.