Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Mar.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rammstein: Paris, specijalna projekcija 23. marta

Unapred označen kao jedan od najboljih koncertnih filmova svih vremena, Rammstein: Paris biće prikazan u četvrtak 23. marta u biokopu Cineplexx Ušće SC. Cineplexx Ušće i Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku dva su bioskopa u Srbiji, u kojima će, u isto vreme kada i u odabranim bioskopima u Evropi, biti održane ekskuzivne projekcije. Nakon … The post Rammstein: Paris, specijalna projekcija 23. marta appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Viking

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Mar.2017, 00:21

Od 23. marta u bioskopima će se prikazivati ruski istorijski film „Viking“. Premijera filma će biti u utorak, 21. marta od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC. To je bio svet nestvarene i veličanstvene prirode, kada je čovek bio slab i obožavao je prirodu da bi se održao u životu. Surovi...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.