Radovi u Ulici 22. oktobra privode se kraju

Izvor: Studio B, 22.Feb.2011, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u Ulici 22. oktobra privode se kraju

Radovi će najverovatnije do večeras biti završeni, a posle toga će ulica biti asfaltirana.

Radovi u Ulici 22. oktobra privode se kraju, a beogradski vodovoda do sada je zamenio 30 metara fekalnog kolektora, manji deo kišnog i izgradio i tri velika betonska šahta. Kako kažu u tom preduzeću, radovi će najverovatnije do večeras biti završeni, a posle toga će ulica biti asfaltirana.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

RADOVI U ULICI 22. OKTOBRA PRIVODE SE KRAJU

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011

BEOGRAD - Radovi u ulici 22. oktobra u Zemunu privode se kraju i do večeras bi trebalo da budu završeni, a posle toga će ulica biti asfaltirana...JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" do sada je zamenio 30 metara fekalnog kolektora, manji deo kišnog i izgradio tri velika betonska šahta...Kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.