Radovi na rašćavanju Generalštaba teku po planu

Izvor: Studio B, 25.Jan.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na rašćavanju Generalštaba teku po planu

Radovi na raščišćavanju ruševina zgrade Generalštaba odvijaju se po planiranoj dinamici i ukoliko vremenski uslovi dozvole trebalo bi da budu okončani u ugovorenom roku, početkom februara, rečeno je u Ministarstvu odbrane.

Kako su kazali u ministarstvu, do sada su sve nadzemne etaže u potpunosti porušene, a trenutno se vrši rušenje ukopanog nivoa konstrukcije kao i sečenje i odvajanje armature iz mase šuta, i razbijanje i usitnjavanje betona.

"Vrši se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odvoz izdrobljenih blokova betona i drugog šuta.Do sada je na deponiju izvezena oko 1.550 kubnih metara šuta, a na gradilište je dovezeno i deponovano oko 650 kubnih metara zemlje za nasipanje", kazali su Ministarstvu odbrane.

Potsetili su i da su radovi na rašćišćavanju Generalštaba započeti 26. novembra 2013. godine, a rok za završetak je 70 dana. 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.