Izvor: Glas javnosti, 16.Okt.2010, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici vodovoda uskoro u novim uniformama

BEOGRAD - Radnici JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" od ove jeseni nosiće nove uniforme. Tako će se povećati njihova bezbednost jer će biti prepoznatljivi.

- Zahvaljujući fluorescentnim trakama, radnici na terenu biće vidljivi i u noćnim uslovima, s obzirom na to da su ekipe ovog komunalnog preduzeća dežurne 24 sata dnevno - kažu u JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Čitači vodomera i radnici ekipa koje otklanjaju kvarove imaće karakteristična radna odela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa vidno istaknutim znakom "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

Uniforme je sašila kompanija "Jumko" i to u tri varijante - letnjoj, zimskoj i u varijanti za prelazna godišnja doba.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.