ROMANTIČARI, ČEKAJTE 2012.

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROMANTIČARI, ČEKAJTE 2012.

Do sledećeg Dana zaljubljenih ostaje vam samo da stalno pokazujete ljubav svojoj voljenoj osobi i da od nje svakog dana dobijate poljubac za nagradu

Da li ste romantični? Jeste? I niste učestvovali u takmičenju u kom je trebalo da pošaljete najlepšu ljubavnu poruku? Šteta.

Trebalo je samo da odgovorite na pitanje „Šta je to ljubav" i da osvojite vredne nagrade.

Beograđani su ovih dana bili jako romantični pa su za deset dana poslali preko 3.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljubavnih poruka, od kojih je mogao da se napiše i roman. Ali, samo jedna poruka je mogla da osvoji glavnu nagradu! Glasovi posetilaca vebsajta tržnog centra Ušće presudili su čija je poruka najlepša.

- Ljubav je smisao života - napisao je Jovica Stajić i osvojio vikend za dvoje na Zlatiboru. Dvoje takmičara je dobilo vaučere za kupovinu u Ušću, a troje će otići na večeru u restoran „Vapijano".

Nagrade su dodeljivali Branislav Trifunović i Jelena Gavrilović. Oni su, takođe, kao domaćini pomagali posetiocima da zavrte točak sudbine i da dobiju poklone.

(T. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.