Psihički bolesnik izazvao požar

Izvor: Glas javnosti, 22.Jan.2010, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihički bolesnik izazvao požar

Jedan vatrogasac lakše je povređen u požaru koji je juče oko 14.30 časova buknuo na devetom spratu zgrade u Ulici despota Stefana 68 b, a samo srećom niko nije stradao. Čak 40 vatrogasaca sa 11 vozila više od sat i po borilo se sa vatrenom stihijom koja se proširila i na susedne stanove. Pripadnik Vatrogasne brigade Ivan. Ž (29) lakše je povređen kada je pokušao da razvali blindirana vrata.

Uzrok požara još nije u utvrđen, ali stanari zgrade kažu da je vlasnica stana Snežana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kojić (50), nekadašnja violinistkinja Beogradske filharmonije, psihički bolesna i da je u nekoliko navrata pretila da će zapaliti stan.

- Ona tu živi sama. Svi je zovu luda Koja. Kako sam čuo, ona je iz stana izašla dok se još dimilo. Sva sreća pa je njena prva komšinica osetila dim i pozvala vatrogasce. Nije samo njen stan izgoreo, sve je uništeno do 13. sprata. Evo slava mi je, a u stanu je sve uništeno od dima - rekao nam je mladić koji živi na 12. spratu.

Došao i predsednik opštine

I Danilo Bašić, predsednik opštine Palilula, ubrzo se našao ispred zgrade i rekao da je iz svoje kancelarije u Takovskoj ulici video kako kulja dim.

- Ubrzo me je zvao i prijatelj koji živi na 12. spratu. Najvažnije je da niko nije poginuo, a opština će sigurno pomoći sugrađanima čiji su stanovi u požaru oštećeni - uverava Bašić.

"Luda Koja"! Sram vas bilo!

Ne treba sve uvek da se stampa!

Zar nema urednika koji bi cenzurisao priloge od prostakluka.

Poenta ovog izvestaja je trebalo da bude da vatrogasci nisu mogli da pridju zgradi i da taj problem postoji u svim starim opstinama Beograda. O tome treba da pisete a ne o ruznim nadimcima nasih sugradjana. Pogotovu ako su bolesni!

Sramota!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.