Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Dec.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Festival humora i satire u Rakovici

U organizaciji Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, 15. i 16. decembra od 19.00, biće održan Prvi festival humora i satire „Velika praznina za veliki let“. Predsednik Umetničkog saveta, akademik prof. dr Pavle Kovačević, književnik i jedan od najistaknutijih aforističara i satiričara Srbije, ukazao je na to da je osobenost ovog festivala u odabiru radova ... The post Prvi Festival humora i satire u Rakovici appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Trg bajki 2016/17. do 15. januara

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Dec.2016

Od 14. decembra (17.00) do 15. januara ispred opštine Zvezdara i UK „Vuk Stefanović Karadžić“ biće otvorena manifestacija Trg bajki. U Bulevaru kralja Aleksandra 77 Trg bajki će otvoriti Svetislav Goncić, direktor UK „Vuk Stefanović Karadžić“ i Miloš Ignjatović, predsednik Gradske...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.