Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2020, 14:31

Prva sreća – dupla sreća samo u Meridianu

Za sve nove igrače na sajtu meridianbet.rs stiže do sad neviđena ponuda – neka tvoj prvi dobitak vredi duplo. Odigraj svoj prvi tiket i ukoliko je dobitan, na poklon dobijaš bonus u iznosu novca već osvojenog na samom tiketu! Dupli dobitak na jednom jedinom tiketu: svuda nemoguće, osim u kladionici Meridian. Najbolji deo je u … Članak Prva sreća – dupla sreća samo u Meridianu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Poklon i do 5000 dinara, jer tvoj prvi dobitak ovde vredi duplo

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020

Dva dobitka na jednom tiketu – samo u kladionici Meridian..Za sve nove igrače na sajtu meridianbet.rs stižu sjajne vesti i do sada neviđena promocija – neka tvoj prvi dobitak vredi duplo...Odigraj svoj prvi tiket i ukoliko je dobitan, na poklon dobijaš bonus u iznosu novca već osvojenog na samom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.