Promocija programa posete Avali autobusima sa otvorenim krovom

Izvor: Studio B, 13.Jul.2010, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija programa posete Avali autobusima sa otvorenim krovom

Radi unapređenja turističke ponude Beograda, SP „Lasta Beograd" postavlja program „Otvorenim autobusom na Avalu".

Izleti do Avale biće organizovani svake subote i nedelje od 17. juna do 2. oktobra. Polazak je planiran sa Trga Nikole Pašića, stajalište za turističke autobuse, u 10.30 časova.

Program obuhvata vožnju do Avale otvorenim autobusom, koja traje oko jedan sat, jednočasovno zadržavanje kod Avalskog tornja, i povratak za Beograd.

Izlet >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << traje oko tri sata i realizujese u pratnji turističkog vodiča, koji će turistima na putu do Avale ispričati ponešto o Vinči na Banjici, Banjičkom logoru, Spomen-parku u Jajincima.

Obaveštenja se mogu dobiti u poslovnicama „Laste" „Travel&Tourism", Kneza Miloša 80, na telefone 3660-080, 3660-090, i Balkanskoj 35/39 na telefone 3622-298, 064-6497-238, kao i u Turističkom informativnom centru TOB-a Knez Mihailova 6, 328-1859. Cena izleta bez ulaznice na Avalski toranj je 550 dinara, a cena ulaznice na Avalski toranj je 50 dinara.

Bliže informacije mogu se dobiti i na www.lasta-turizam.com.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVORENIM AUTOBUSOM NA AVALU

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010

BEOGRAD - U cilju unapređenja turističke ponude glavnog grada, preduzeće "Lasta Beograd" saopštilo je da će od 17. jula do 2. oktobra organizovati posete Avali u otvorenim autobusima. Polazak je planiran svakog vikenda od 10.30 sati sa Trga Nikole Pašića...Izlet koji, pored vožnje do Avale, obuhvata...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.