Proizvodili marihuanu u Barajevu

Izvor: 24sata, 27.Okt.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodili marihuanu u Barajevu

Beogradska policija otkrila je u Barajevu više laboratorija za proizvodnju marihuane i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Laboratorija je bila smeštena u fabričkoj hali SZR Lipovica, vlasništvo B.R. (28), koji je uhapšen zajedno sa N.J. (26), navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Policija je tokom pretresa u hali našla četiri odvojene, savremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << opremljene laboratorije za uzgajanje marihuane i prostoriju za sušenje obranih biljaka.

Nađeno je i oko hiljadu biljaka marihuane različite visine.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a po nalogu dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu protiv njih će biti podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Pronađene laboratorije marihuane

Izvor: Večernje novosti, 27.Okt.2014

BEOGRAD - Beogradska policija je, nakon intenzivnog operativnog rada, u Barajevu otkrila više laboratorija za proizvodnju marihuane i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Laboratorija je bila smeštena u fabričkoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.