Problem sa parkiranjem na okretnici tramvaja

Izvor: Studio B, 12.Feb.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem sa parkiranjem na okretnici tramvaja

Za nekoga samo jedan od komunalnih gradskih problema, ali za vlasnike radnji u Tržnom centru na uglu Ustaničke ustaničke i Bulevara kralja Aleksandra, problem od egzistencijalnog značenja.

Na tom mestu je okretnica brojnih tramvajskih linija pa je parkiranje inače otežano, kako za prodavce tako i za mušterije koje bi nešto da kupe u lokalima.

Ali, ako se usude da makar na minut parkiraju na sporednom koloseku ili zelenoj površini, rizikuju da im Parking servis smesta odnese automobil.

Udruženje prodavaca tražilo je pomoć na više adresa, opština je u svom domenu spremna da pomogne, ali konačnog rešenja, barem za sada nema.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.