Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Okt.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera predstave „Ivanov“ u Narodnom pozorištu

Premijera adaptacije Čehovljevog dela „Ivanov“, u režiji Tatjane Mandić Rigonat biće održana 12. oktobra od 19.30 na Velikoj sceni Narodnog pozorišta. Pretpremijera zakazana je za dan ranije, 11. oktobra na istoj sceni u isto vreme. Glavna uloga pripala je Nikoli Ristanovskom, gostu iz Makedonije, dok će se na sceni naći i Nada Šargin, Predrag Ejdus, ... The post Premijera predstave „Ivanov“ u Narodnom pozorištu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Premijera predstave „Dan odluke“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Okt.2016

Premijera komada „Dan odluke“ u režiji Marka Manojlovića, biće održana 28. oktobra od 20.00 u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“. Temu komada čini vanvremensko pitanje „kako naći smisao života u današnjem svetu punom nepravde, proizvoljnosti i surovosti?“. Iako je delo napisano 1992....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.