Povređeni blizanci i baka u sudaru

Izvor: Press, 28.Jul.2010, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni blizanci i baka u sudaru

Dvogodišnji blizanci, kao i njihova baka B. M. (64), lakše su povređeni u sudaru, koji se dogodio juče oko 12 časova na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Goce Delčeva na Novom Beogradu
Braća su prevezena kolima Hitne pomoći u Institut za majku i dete, a žena, koja je bila sa njima na zadnjem sedištu automobila, prevezena je u Urgentni centar.
Prema tvrdnjama očevidaca, „jugo" u kome su povređena deca i B. M. skretao je iz Bulevara >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nikole Tesle u ulicu Goce Delčeva, kada je drugi „jugo", kojim je upravljala N. M., proleteo kroz crveno svetlo i zakucao se u njih. N. M. je bila sama u automobilu i nije povređena.
- „Jugo" u kojem su bili mališani stajao je na semaforu ispred raskrsnice. Kada im se uključilo zeleno svetlo, počeli su da skreću u Goce Delčeva. Međutim vozač drugog „juga" kao da uopšte nije primetio da uleće u raskrsnicu na crveno i naleteo je pravo na njih. Deca nisu ozbiljnije povređena, ali izgleda da je njihova baba prošla mnogo gore, jer je udarac bio sa strane na kojoj je ona sedela - ispričao nam je očevidac.
Kako saznajemo, N. M. je priznala policiji da je prošla na crveno i objasnila im da je u tom trenutku „bila nešto zamišljena".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.