Povređen muškarac u udesu u Ustaničkoj

Izvor: Studio B, 28.Avg.2014, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen muškarac u udesu u Ustaničkoj

Muškarac je povređen je u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros, oko 03.55 časova, na uglu ulica Ustaničke i Vojislava Ilića u Beogradu, saznajemo Hitnoj pomoći.

Muškarac, oko 29 godina, povređen je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio rano jutros oko 03.55 sati na uglu ulica Ustaničke i Vojislava Ilića u Beogradu, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je kao vozač zadobio povrede glave i kičme, odnosno leđa i posekotine po telu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a prevezen je na VMA, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 sati obavila 90 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali respiratorni bolesnici sa problemom astme i disanja i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, dodala je Macura.

Macura je savetovala nošenje adekvatne adekvatne odeće obuće i upozorila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija i nazeba.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.