Povređen muškarac u pucnjavi na Novom Beogradu

Izvor: Studio B, 03.Mar.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen muškarac u pucnjavi na Novom Beogradu

45 -godišnji Marko Lj. teško je povređen u pucnjavi kasno sinoć na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića.

Kako saznajemo, Marko Lj. vozio je automobil Golf kada mu se približio crni audi sa zatamnjenim staklima, udario ga i izgurao s puta. Potom je suvozač iz audija kroz prozor ispalio više od 15 metaka u pravcu Marka Lj.

Povređeni muškarac je odmah posle napada zaustavio taksi koji je prolazio i odvezao se do Hitne pomoći. On je sa četiri prostrelne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rane, od kojih je jedna na vratu, prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. Smešten je na intezivnu negu i stanje mu je stabilno, a policija traga za napadačima.

Inače, Marko Lj. je sa Cetinja i od ranije je poznat policiji, a pre četiri godine preživeo je napad ispred Arene, kada je takođe pogođen u vrat.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.