Povećana bezbednost ispred ambasade SAD

Izvor: S media, 28.Okt.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećana bezbednost ispred ambasade SAD

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) povećalo je stepen bezbednosti ispred ambasade Sjedinjenih američkih država, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u.

Zbog današnjeg napada na američku ambasadu u Sarajevu, povećan je stepen bezbednosti ispred ambasade SAD u Beogradu. Bezbednost je povećana duž cele ulice Kneza Miloša u kojoj se, osim američke ambasade, nalazi i više drugih diplomatskih objekata.

Snimak ranjavanja napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na ambasadu SAD u Sarajevu! (VIDEO)

Policija pretresa kuću Mevlida Jašarevića

Dačić: Napadač na ambasadu je Mevlid Jašarević

Povećan je kako broj pripadnika policije, tako i broj policijskih vozila, kažu u MUP-u.

Ranije danas u Sarajevu je napadnuta ambasada Sjedinjenih Američkih Država, a tom prilikom povređen je jedan policajac, dok je napadač Mevlid Jašarević (1988) iz Novog Pazara, pripadnik vehabijskog pokreta ranjen i uhapšen.

Da je napadač na ambasadu SAD identifikovan kao Mevlid Jašarević potvrdio je Tanjugu ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, navodeći da ga je o tome obavestio njegov kolega iz BiH Sadik Ahmetović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.