Potvrđena oslobađajuća presuda Predragu Bubalu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2020, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena oslobađajuća presuda Predragu Bubalu

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je danas oslobađajuću presudu bivšem ministru privrede i privatizacije Srbije Predrag Bubalo i ostalim optuženima za zloupotrebe prilikom prodaje Luke Beograd.

To je druga prvostepena presuda u tom postupku pošto su prvom, koju je u aprilu ukinuo Apelacioni sud, Bubalo i ostali bili oslobođeni optužbi.

Apelacioni sud je ukinuo prvu oslobađajuću presudu, jer je, kako je tada saopštio, usvojio žalbu tužioca za organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kriminal i naveo da mu je "nejasan i neprihvatljiv" zaključak prvostepenog suda da nema krivične odgovornosti odgovornih lica Agencije za privatizaciju i Akcijskog fonda u slucaju "Luke Beograd", pa da nema ni odgovornosti Bubala.

Luka Beograd je jedan od predmeta na spisku 24 sporne privatizacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.