Pojačan saobraćaj na Pančevačkom mostu i Gazeli

Izvor: Blic, 05.Jul.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na Pančevačkom mostu i "Gazeli"

Saobraćaj je jutros pojačan na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru Beograda i na mostu "Gazela" u smeru ka starom delu grada, izjavila je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Tanja Petković.

Saobraćaj je intenzivan i u delu od Čukarice ka Beogradskom sajmu, kao i u krugu Autokomande, Bulevaru oslobodjenja i uključenju u Slaviju, dodala je Petković.

Na beogradskim ulicama je 1.016 vozila javnog gradskog prevoza, izjavio je dežurni dispečer Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 660 polazaka, a predvidjeni su vanredni polasci u 11 časova za Monpelje (Francuska) i u 21.30 za Dragaš, izjavio je dežurni otpravnik BAS-a Milutin Božić.

"Lasta" je planirala da 595 vozila ostvare 6.241 polazak, a predvidjeni su u 11 časova vanredni polasci iz Beograda za Keln (Nemačka) i Monpelje, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Dragomir Dragojlović.

Povezane vesti: Gužva na Pančevačkom mostu Normalizovan saobraćaj u Ulici Vojvode Micka Bez većih gužvi u gradu, saobraćaj na "Pančevcu" stabilizovan Manje gužve na Pančevačkom mostu Bez većih zastoja na Pančevačkom mostu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gužva na Pančevačkom mostu i Autokomandi

Izvor: Blic, 06.Jul.2012, 09:00

Saobraćajna gužva je jutros na Pančevačkom mostu i na Autokomandi, odnosno isključenju prema Ustaničkoj ulici, Južnom bulevaru i Bulevaru Oslobođenja, izjavila je jutros Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Dragana Đekić. ..Prema njenim rečima, saobraćaj u ostalim delovima grada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.