Poginula žena u udesu u Rakovici

Izvor: Studio B, 29.Sep.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula žena u udesu u Rakovici

Jedna žena je poginula, a šest osoba, među kojima je i dvoje dece povređeno je u saobraćajnoj nesreći na kružnom putu u Rakovici. Ekipe hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar i kako kažu u toj ustanovi njihovo stanje je stabilno.

Automobil opel astra koji se kretao ka Ibarskoj magistrali prešao je u suprotnu kolovoznu traku i bočno se sudario sa fiatom koji mu je dolazio u susret.

Putnica iz opela koja je sedela na zadnjem sedištu 63-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vidosava P. poginula je na licu mesta. Povređeni su 39-godišnja žena vozač i  još jedan putnik iz opela, kao i četvoročlana porodica sa dvoje dece od sedam i dvanaest godina koji su bili u fiatu.

Kako saznajemo tek će se istragom, izjavama svedoka, kao i vanrednim tehničkim pregledom vozila otkriti zašto je automobil prešao na suprotnu stranu puta.

Policija je tokom uviđaja obustavila saobraćaj na toj deonici.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća u Rakovici: Poginula žena, šestoro povređeno

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2013

U sudaru dva automobila u Rakovici poginula je jedna žena, a povređeno šest osoba, među kojima i dvoje dece, uzrasta 9 i dvanaest godina, rečeno je danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.