Poginula starica na mokroluškom groblju

Izvor: Studio B, 04.Nov.2010, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula starica na mokroluškom groblju

Sedamdesetčetvorogodišnja žena poginula je kada je propala u grob kroz napuklu ploču, koja je potom pala na nju.

Kako nezvanično saznajemo spomenik su oštetili nepoznati kradljivci koji su nedavno ukrali mesingane alke.

Zlatica M. došla je sa suprugom na deverov grob kako bi zapalila sveću i spremila grob za predstojeće zadušnice. U momentu kada je zakoračila na mermernu ploču propala je u grobnicu. Deo ploče obrušio se na nju. Radnici na groblju koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bili u blizini kažu da nesretnoj ženi nije bilo spasa.

Mokroluško groblje je često na meti kradljivaca, a grob na kom je žena nastradala je, kako saznajemo, već tri puta pljačkan. Radnici i službenici na groblju kažu da od kradljivaca ne mogu da se zaštite.

Inače, Mokroluško groblje nema upravnika, ni čuvara i jedini koji o njemu vode brigu su meštani. Za sada niko nije formalno nadležan za nekoliko hiljada grobnih mesta i očekuje se da situacija bude jasnija posle najavljenog usvajanja regulacionog plana.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.