Podela besplatnih džakova za odlaganje šuta

Izvor: Studio B, 26.Sep.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela besplatnih džakova za odlaganje šuta

JKP „Gradska čistoća" šest meseci sprovodi akciju podele besplatnih džakova za odlaganje šuta. Do sada je to preduzeće podelilo oko 20.000 specijalizovanih džakova, a iz njih je više od 1.250 kubika šuta dopremljeno na javnu deponiju „Vinča".

Cena za uslugu odvoženja kubika šuta iznosi 907 dinara sa PDV-om, a za tu cenu „Čistoća" sugrađanima obezbeđuje i džakove u koje se šut odlaže. Ekipe tog preduzeća na kućnu adresu, a po pozivu, dostavljaju neophodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << džakove, a potom ih popunjene odvoze na deponiju „Vinča".

U „Gradskoj čistoći" kažu da je za kubik šuta dovoljno 16 džakova, pa je potrebno da se sugrađani jave preduzeću i obaveste ga o količini šuta, kako bi im bio dostavljen dovoljan broj džakova. Takođe, sugrađani bi trebalo da obaveste „Čistoću" i o adresi na koju ekipe preduzeća treba da dostave džakove.

Akciju podele besplatnih džakova za odlaganje šuta „Gradska čistoća" započela je u želji da motiviše sugrađane da šut ne ostavljaju, i to najčešće krišom, na za to nepredviđena mesta i tako formiraju „divlje" deponije koje nisu slika grada u kakvom želimo da živimo.

Sugrađani kojima je potrebna ova vrsta usluge mogu se javiti „Čistoći" svakog radnog dana od 7 do 15 sati na broj telefona Info centra 3314-000 i ostaviti neophodne podatke. Dostava džakova se organizuje u vreme koje najviše odgovara sugrađanima.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.