Počinje sezona na otvorenim bazenima

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sezona na otvorenim bazenima

Bazeni Tašmajdan, 11. april i Banjica od ovog vikenda biće otvoreni za kupače. U sportskim centrima "Olimp" i "Milan Gale Muškatirović" još traje rekonstrukcija kupališta.

Posle otvaranja bazena na Košutnjaku, ovog vikenda Beograđani će moći da se kupaju i na otvorenim bazenima Tašmajdan, 11. april i Banjica.

Sezona kupanja na "Tašu" počinje u petak, 10. juna, najavio je Upravnik Sportsko-rekreativnog centra "Tašmajdan" Slobodan Romanić. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bazen biti otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati.

Cene karata biće iste kao i prošle godine: 250 dinara za odrasle, a za decu do sedam godina 100 dinara.

Karta za noćno kupanje, od 21 do 23 sata, košta 400 dinara, dok je mesečna karta za letnju sezonu na "Tašu" 6.000 dinara.

Sportsko-poslovni centar "11. april” biće otvoren 11. juna. Ovaj bazen će raditi svakog dana od 10 do 19 časova, rečeno je Tanjugu u tom centru.

Direktor Sportskog centra "Banjica" Ranka Pudar rekla je da je planirano da letnja sezona kupanja počne u subotu, 11. juna. Cene karata još nisu utvrđene.

Posetioci tri otvorena bazena na Novom Beogradu, za dnevnu kartu radnim danima moraće da izdvoje 220 dinara, a tokom vikenda i praznika 280 dinara. Cena mesečne karte je 3.300 dinara, a sezonske 5.000 dinara.

Bazeni na Košutnjaku otvoreni su od 1. juna, i to svakog dana od 10 do 19 časova. Cena ulaznice za odrasle je 200 dinara, poludnevna karta košta 150 dinara, dok karta za decu koja imaju više od tri godine košta 100 dinara.

Me­seč­na kar­ta za Košutnjak ko­šta 2.500 di­na­ra, a se­zo­nska 5.000 di­na­ra.

Na otvorenom ba­ze­nu u SC "Olimp" u to­ku je sa­na­ci­ja ko­ja bi tre­ba­lo da bu­de go­to­va do kra­ja ju­la.

U SRC "Mi­lan Ga­le Mu­ška­ti­ro­vić" je takođe u toku rekonstrukcija. Otvoreni bazen će početi da radi sredinom jula.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.