Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Apr.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje letnja sezona u Skadarliji

Letnja sezona u Skadarliji biće otvorena u subotu, 25. aprila. Program će početi kod Skadarlijske česme u 11.45 nastupom Policijskog orkestra koji će svirati pesme o Beogradu. Skadarlijsku zastavu ove godine podići će Vlada Ilić, vlasnik restorana „Šešir moj“ i jedan od najstarijih skadarlijskih ugostitelja. Duž cele Skadarske ulice smenjivaće se raznovrsni sadržaji koji će ... The post Počinje letnja sezona u Skadarliji appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Otvorena letnja sezona u Skadarliji

Izvor: Studio B, 24.Apr.2015, 08:27

Programom na dve lokacije u Skadarskoj ulici - kod Skadarlijske česme i ispred Kuće Đure Jakšića počela je letnja turistička sezona u Beogradu. Sezonu je otvorio nastup policijskog orkestra koji je u belim paradnim uniformama svirao pesme o Beogradu.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.