Počelo čišćenje naplatnih rampi Bubanj Potok

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo čišćenje naplatnih rampi "Bubanj Potok"

Preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će se danas od 22 sati do 6 ujutru, na delu auto-puta Beograd-Niš, u oba smera izvoditi radovi na čišćenju i pranju naplatnih rampi "Bubanj Potok" 1 i 2.

Radovi će se izvoditi u pokretu i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, navedeno je u saopštenju.

"Putevi Srbije" mole sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Počelo čišćenje naplatnih rampi "Bubanj Potok"

Izvor: Blic, 27.Avg.2014

Preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će se danas i sutra, od 22.00 do 06.00 časova, na delu auto-puta Beograd-Niš, u oba smera izvoditi radovi na čišćenju i pranju naplatnih rampi "Bubanj Potok" 1 i 2...Radovi će se izvoditi u pokretu i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.