Počeli sa radom novi bazeni na Olimpu

Izvor: Glas javnosti, 06.Avg.2011, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli sa radom novi bazeni na "Olimpu"

BEOGRAD - Četiri renovirana bazena u Sportskom centru "Olimp" na Zvezdari, namenjeni deci, neplivačima, plivačima i pristupačni osobama sa invaliditetom, otvoreni su juče u 10 sati, a svi posetioci mogli su prvi dan da uđu besplatno.

Plivalište na "Olimpu", u ulici Vjekoslava Kovača, radiće svakim danom od 10 do 19 sati, dok će noćno kupanje biti organizovano od 21 sat do ponoći.

Plivalište može da primi i do 2.000 kupača o kojima će svakodnevno brinuti pet spasilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na vodi.

Najveći bazen dubok je dva metra, a najmanji 60 centimetara, dok je iz bezbednosnih razloga ukinuta skakaonica, ali je u sklopu bazena sada napravljen teren za odbojku na pesku.

Svaki bazen ima zaseban sistem za prečišćavanje vode, sa najmodernijim mehanizmom koji, pored toga što čisti vodu, omogućava ekološki pristup i vrhunsku higijenu za kupače.

Dnevna karta za Olimp košta 250 dinara, dok će se noćno kupanje plaćati 150 dinara. Oni koji žele ležaljke moraće da dodaju još 50 dinara, za čuvanje stvari u kaseti takođe 50, dok jednočasovno iznajmljivanje terena za odbojku na pesku košta 400 dinara.

Sreda će, kao i prethodnih godina, biti dan kada svi školarci mogu da se kupaju besplatno.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Dogodine kupanje i na "11. aprilu"

Izvor: Blic, 06.Avg.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić obišli su danas novootvorene bazene u Sportskom centru "Olimp" na Zvezdari u čiju rekonstrukciju je uloženo 260 miliona dinara, dok je ukupna cena radova 490 miliona dinara...- Beograd će nastaviti da ulaže u uređivanje...

Nastavak na Blic...

Bazeni na Zvezdari ponovo rade! (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Avg.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas obišao je renoviran bazen sportskog centra "Olimp" na Zvezdari. ..Gradonacelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić obišli su novootvorene rekonstruisane bazene u Sportskom centru "Olimp" na Zvezdari...Pogledajte najopasniji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.