Počela realizacija projekta „Uključi Beograd

Izvor: Studio B, 07.Sep.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela realizacija projekta „Uključi Beograd"

Danko Runić, direktor Agencije za saradnju sa NVO, otvorio je uvodni seminar u okviru projekta „Uključi Beograd - oblikovanje lokalnih politika razvoja u procesu evropskih integracija kroz aktivnije i odgovornije delovanje organizacija civilnog društva".

Realizacija projekta treba da doprinese jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva sa teritorije grada Beograda aktivnim uključivanjem u oblikovanje politike grada u procesu evropskih integracija.

- Program >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji je sačinio tim Beogradske otvorene škole u mnogome će doprineti da grad Beograd dobije još kredibilnih partnera iz nevladinog sektora, sa kojima ćemo zajedno stvarati bolju budućnost. Prepoznajemo značaj saradnje sa organizacijama civilnog društva i želja nam je da što veći broj udruženja uzme učešće u kreiranju lokalnih politika - rekao je Runić.

Trideset učesnika projekta, predstavnika nevladinih organizacija sa teritorije grada Beograda, nakon realizacije ovog projekta steći će neophodna znanja i veštine za aktivnije učešće u procesu evropskih integracija. Time će njihove organizacije u većoj meri moći da doprinesu rešavanju problema na lokalnom nivou, a samim tim i stvaranju okvira za poboljšanje kvaliteta života Beograđana.

Projekat „Uključi Beograd" realizuje Centar za evropske integracije Beogradske otvorene škole, uz finansijsku podršku Agencije za saradnju sa NVO.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.