Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Izvor: Studio B, 18.Okt.2010, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvode planirano ispiranje vodovodne mreže na opstini Čukarica, do subote 23.oktobra.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 sata do 6 ujutro narednog dana osetiće potrošači u delu naselja: Banovo brdo ispod Požeške ulice i Čukarička padina, koji je oivičena ulicama: Požeškom, Paštrovićevom, Radničkom i Lazarevačkim drumom.U Vodovodu kazu da ce ti obezbediti da voda na česmama potrošača i ubuduće bude besprekornog kvaliteta.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

U četvrtak bez vode na Zvezdari

Izvor: S media, 18.Okt.2010

"Beogradski vodovod" saopštilo je danas da će, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Ulici Milana Rakića, u četvrtak 21. oktobra, od 8.30 do 13 sati bez vode ostati potrošači u toj i okolnim ulicama...Voda će biti isključena potrošačima u ulicama Milana Rakića izmedju Batutove i Volgine,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.