Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Jul.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Dan nauke u Srbiji, 10. jula

U petak, 10. jula, u Srbiji se, na dan rođenja Nikole Tesle, po peti put obeležava Dan nauke. Centar za promociju nauke (CPN) u saradnji sa čitavom mrežom drugih organizacija priprema raznovrstan naučnopopularni program. Manifestacija obuhvata nekoliko događaja organizovanih za sve uzraste, u Beogradu, ali i nizu drugih gradova širom Srbije. Dan nauke se obeležava ... The post Peti Dan nauke u Srbiji, 10. jula appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rođendan Nikole Tesle: U petak se obeležava Dan nauke

Izvor: Blic, 06.Jul.2015

Na dan rođenja Nikole Tesle, 10. jula, u Srbiji će po peti put biti obeležen nacionalni Dan nauke i tim povodom Centar za promociju nauke i druge organizacije realizuju raznovrsne naučno-popularne programe širom zemlje...Programi će se uglavnom održavati na otvorenom, sa porukom da nauka treba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.