PRVI DAN KONTROLE PUTNIKA PROŠAO BEZ KAZNI

Izvor: Kurir, 02.Mar.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI DAN KONTROLE PUTNIKA PROŠAO BEZ KAZNI

Prvi dan rada kontrolora Bus Plus prošao bez kazni i pojašnjavanju građanima na postupak očitavanja

BEOGRAD – Prvog dana redovne kontrole kartica Bus Plus u javnom gradskom prevozu zaključeno je da se građani brzo prilagođavaju novom sistemu naplate prevoza.

Prvi dan kontrole je prošao bez kazni, a građani su savesno shvatili obavezu da svoje kartice validiraju prilikom ulaska u vozilo. Građanima koji se još nisu navikli na novi sistem naplate >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prevoza kontrolori su objašnjavali postupak očitavanja i posle ulaska u vozila javnog prevoza, piše portal S media.

– Jučerašnje iskustvo sa terena pokazuje da je sada lakše obavljati proveru ispravnosti voznih karata i da će izdavanje kazni biti znatno olakšano jednim pritiskom na dugme. Zahvaljujemo se građanima na tome što su se informisali na vreme i u mnogome olakšali posao našim ekipama tokom jučerašnjeg dana. I dalje apelujemo na građane da pre ulaska u vozilo pripreme svoje kartice i da ih redovno očitavaju kako bi nam pomogli da zajednički dovedemo sistem do njegove pune funkcionalnosti – kaže Darko Maksić, direktor sektora kontrole Bus Plusa za S media.

Ovaj portal napominje da isečak kao dokaz da zbog preopterećenosti sistema građani nisu mogli izvršiti pretplatu važio samo u četvrtak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.