PROMOCIJA PROJEKTA PORODIČNO PREDUZETNIŠTVO, MIKROBIZNIS

Izvor: Kurir, 18.Okt.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA PROJEKTA "PORODIČNO PREDUZETNIŠTVO, MIKROBIZNIS"

BEOGRAD - U svečanoj sali opštine Palilula u utorak, 19. oktobra, u 12 časova održaće se promocija projekta „Porodično preduzetništvo - mikrobiznis".

Projekat je jedan od mogućih odgovora u rešavanju problema nezaposlenosti, ali i razvoju mikrobiznisa na Paliluli. Ovo je ujedno i način kako da se pomognu novi preduzetnici koji imaju ideje i želju da sami promovišu vlastita znanja i sposobnosti, ali i da se obnovi tradicija porodičnog biznisa po kome je svojevremeno bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prepoznatljiv i Beograd i sama Palilula.

O definiciji projekta, značaju, ciljevima i rokovima realizacije govoriće predstavnici institucija koje podržavaju projekat opštine Palilula i Kluba privrednika ove opštine.

Između ostalih, prisutnima će se obratiti Danilo Bašić, predsednik opštine Palilula, Tomislav Jovanović, predsednik Kluba privrednika opštine Palilula, Petar Stefanović, regionalni menadžer - Centar za Beograd KBC banke, Dragan Trivan, zamenik predsednika Privredne komore Beograda, Dragana Konakov-Radovanović, direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje Beograda i drugi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Promocija projekta "Porodično preduzetništvo, mikrobiznis" na Paliluli

Izvor: Glas javnosti, 19.Okt.2010, 08:14

BEOGRAD - U svečanoj sali opštine Palilula, danas u 12 časova održaće se promocija projekta „Porodično preduzetništvo - mikrobiznis"...Projekat je jedan od mogućih odgovora u rešavanju problema nezaposlenosti, ali i razvoju mikrobiznisa na Paliluli. Ovo je ujedno i način kako da se pomognu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.