POZIV NEZAPOSLENIMA Prijavite se za akciju Znanjem do cilja

Izvor: Blic, 21.Feb.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIV NEZAPOSLENIMA Prijavite se za akciju "Znanjem do cilja"

Prijavljivanje za akciju "Znanjem do cilja", program edukacije namenjen nezaposlenim Beograđanima koji žele da započnu sopstveni posao i steknu nova znanja, počelo je prvih dana februara, a radionice će biti organizovane od 2. marta.

Iz "Beokom servisa" pozvali su sve građane koji žele da bolje upoznaju oblast preduzetništva ili da započnu posao da se do srede, 25. februara prijave za prvi krug radionica "Znanjem do cilja", kako bi mogle da budu formirane adekvatne grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za obuku.

Zainteresovani kandidati mogu se javiti "Beokom servis" radnim danima od sedam do 22 sata da bi ostavili podatke ili popunili online prijavni formular na sajtu Grada Beograda.

Za sve informacije građani se mogu obratiti "Beokomu" na telefone 0800- 11-00-11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Planirano je da se radionice "Znanjem do cilja" održe od 2. do 8. marta, od 11 do 15 sati, na Trgu Nikole Pašića 6.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.