POTUKLA SE DVA MUŠKARCA NA ČUKARICI

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTUKLA SE DVA MUŠKARCA NA ČUKARICI

U tri saobraćajke petoro povređenih. Lekarima se najčešće javljali astmatičari i srčani bolesnici

BEOGRAD - Tokom noći na području Beograda dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari i srčani bolesnici, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Dva muškarca starosti 33 i 34 godine potukla su se u naselju Čukarica, zbog višestrukuh povreda i obilnog krvarenja prebačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su na Vojnomedicinsku akademiju.

U tuči koja se dogodila u Vinodolskoj ulici jedan od muškaraca, starosti oko 33 godine, zadobio je povredu nanetu oštrim predmetom i imao je arterijsko krvarenje. Druga osoba je imala brojne posekotine na glavi, a obojica su prebačena na VMA, rekla je dr Macura.

U saobraćajnom udesu, oko 22.30 časova, u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta muškarac, starosti oko 43 godine, zadobio je razderotinu u predelu čela i nosa, povredu grudnog koša, kontuziju oba kolena i povredu trbuha, rekla je dr Macura.

Oko 19.20 časova u ulici Vojislava Ilića dogodio se saobraćajni udes u kome su povređene tri osobe koje su prevezene na VMA.

Muškarac, starosti 24 godine, zadobio je povredu glave i razderotinu, dok je ženska osoba, starosti 24 godine, zadobila kontuziju glave i grudnog koša i razderotinu. Treća ženska osoba, starosti 25 godina, zadobila je posekotinu na glavi, rekla je dr Macura.

Oko 19.30 časova kod garaže GSP u saobraćajnom udesu ženska osoba, starosti oko 25 godina, zadobila je kontuziju lumbalnog predela leđa i prebačena je na VMA.

Hitna pomoć je u protekla 24 sata obavila 259 intervencija, od kojih 64 na javnom mestu, navela je dr Macura i savetovala oprez u saobraćaju, adekvatno oblačenje, uzimanje toplih napitaka i vitamina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.