PONOĆNA TRKA MATURANATA U SUBOTU OD SLAVIJE DO TERAZIJA

Izvor: Kurir, 13.Maj.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOĆNA TRKA MATURANATA U SUBOTU OD SLAVIJE DO TERAZIJA

BEOGRAD- Ponoćna trka maturanata, 23. po redu, održaće se u subotu nekoliko minuta pre ponoći, kada će svršeni srednjoškolci krenuti sa Trga Slavije i morati da pretrče stazu dugu 1.300 metara. Na cilj, koji se nalazi na Terazijama, stići će nekoliko minuta posle ponoći, što simboliše njihov prelazak u novo životno doba. Okupljanje maturanata i maturantkinja, prijavljivanje i preuzimanje startnih brojeva biće od 23 sata na Slaviji. Učešće je besplatno.

U ovoj trci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svake godine učestvuje više stotina takmičara iz beogradskih srednjih škola. Nakon trke, uz bogat kulturno-zabavni program i prisustvo vrhunskih sportista i sportskih zvaničnika, najbolji će biti nagrađeni, a svi učesnici osveženjima i simboličnim obeležjima trke. Najbrži maturant i maturantkinja dobiće na poklon ručne časovnike „esprit”, a po troje najbržih u obe konkurencije dobiće sportsku opremu „reebok”.

Organizatori Ponoćne trke maturanata su Sportsko-humanitarna organizacija „Belgrade Road Runners” i RTV Studio B, a pokrovitelji Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za sport i omladinu i Atletski savez Beograda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.