PODELA DEČIJIH PRSLUKA U OSNOVNIM ŠKOLAMA ZEMUNA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODELA DEČIJIH PRSLUKA U OSNOVNIM ŠKOLAMA ZEMUNA

BEOGRAD- Edukativna akcija „Đaci vas mole, usporite pored škole” Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis”, od ponedeljka, 7. februara, nastavlja se u osnovnim školama u Zemunu.

Prvacima u 16 škola te opštine biće podeljeno oko 1.700 fluorescentnih prsluka a interaktivnom predstavom deci će biti prezentovana osnovna pravila o bezbednosti u saobraćaju.

Promoteri akcije, zajedno sa predstavnicima Uprave saobraćajne policije za grad Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << do sada su obišli deset beogradskih opština. Osnovne lekcije o sabraćaju savladali su prvaci na Vračaru, Paliluli, u Lazarevcu, Surčinu, Rakovici, Barajevu, Sopotu, Grockoj, Mladenovcu i Obrenovcu.

Akcija „Đaci vas mole, usporite pored škole”, čiji je koordinator Miroljub Vojinović, trajaće tokom cele školske godine, a svako dete će imati prsluk kako bi bilo vidljivije u saobraćaju na putu od kuće do škole.

Ova edukativna akcija počela je oktobra 2007. i od tada se u 17 gradskih opština, u okviru Dečje nedelje, realizuje uz podršku grada Beograda, Sekretarijata za saobraćaj, Sekretarijata za obrazovanje i Uprave saobraćajne policije grada Beograda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.