Otvorena podzemna garaža „Botanička bašta”

Izvor: Politika, 26.Apr.2012, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena podzemna garaža „Botanička bašta”

Stanarima u okolini garaže biće omogućeno parkiranje po povlašćenim cenama od 2.200 dinara mesečno

Podzemna garaža „Botanička bašta” sa 250 parking mesta otvorena je u Ulici vojvode Dobrnjca, koja će ubuduće biti dvosmerna. Otvaranju su prisustvovali, Danilo Bašić, predsednik opštine Palilula, i

– U poslednje dve decenije izgrađena je samo jedna podzemna garaža, u Pionirskom parku, tako da su ovakvi objekti posebno važni za delove grada gde je parking >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << mesto pravo bogatstvo – rekao je Dragan Đilas, gradonačelnik, dodajući da će izgradnja novih garaža na Studentskom trgu i drugim prometnim mestima u gradu biti prioritet u narednih nekoliko godina.

Boban Kovačević, generalni direktor JKP „Parking servis” je dodao da je u poslednjih dvanaestmeseci bitiotvoreno 1.500 novih mesta za parkiranje i da će taj trend biti nastavljen. Za adaptaciju 7.000 kvadrata podzemnog prostora u Vojvode Dobrnjca izdvojeno je 35 miliona dinara, ali će stanarima u okolini garaže biti omogućeno parkiranje po povlašćenim cenama od 2.200 dinara mesečno.

Garaža je opremljena standardnom automatskom kontrolom naplate, a plaćanje se vrši pre preuzimanja vozila. Za osobe sa invaliditetom prva tri sata biti besplatna, kao i na svim parkiralištima „Parking servisa”.

N. M.

-----------------------------------------------------------

4.000 dinara je mesečna pretplata za parkiranje radnim danima od 6 do 20 sati za zaposlene u blizini garaže

6.875 dinara je celodnevni parking

50 dinara po započetom satu

objavljeno: 26.04.2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.