Otvorena kupališna sezona na Lidu

Izvor: Studio B, 26.Jun.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena kupališna sezona na Lidu

Iako je danas u Beogradu bilo oblačno i hladnije nego prethodnih dana na plaži Lido zvanično je otvorena kupališna sezona i trajaće do kraja avgusta.

U okviru manifestacije Leto na Lidu posetioci će uživati u bogatim sportskim i kulturno umetničkim sadržajima.

Podsećamo da je pre desetak dana postavljen i pontonski most, tako da gradjani mogu besplatno da dodu do tog čuvenog zemunskog kupališta i uživaju u netaknutoj prirodi.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Otvorena kupališna sezona na Lidu

Izvor: Blic, 26.Jun.2011

Zvanična sezona kupanja na Lidu otvorena je danas, čime je počela i sportsko - zabavna manifestacija “Leto na Lidu”, tokom koje će sugrađani imati priliku da se zabave na brojnim sportskim takmičenjima, kao i da nauče da igraju jer će biti organizovani i besplatni časovi plesa. ..Beograđane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.